Уплътненията на вратите на моята красавица са "нагризани" целите. Кажете от каде мога да си намеря уплътнения, конкретни за модела ли се продават, или има на линеен метър щот бях чул нещо такова и долу горе на какжа цена са. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с уплътненията на вратите
Collapse
X
-
Re: Проблем с уплътненията на вратите
Първоначално публикувано от qnio_gtaУплътненията на вратите на моята красавица са "нагризани" целите. Кажете от каде мога да си намеря уплътнения, конкретни за модела ли се продават, или има на линеен метър щот бях чул нещо такова и долу горе на какжа цена са. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Тия на метър не можеш ги натаманиАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
на мен ми казаха че тея на метър за сякви бараки ставали ама незнам от каде да намер. А по моргите специално в стара загора няма нищо за алфа 155 от 2 месеца си търся ляво огледало и в нито една ама нито в една няма нищичко. ако занете каде има от тея на метър кажетеMy life is Alfa Romeo. My style is 155. I love this
alfa romeo 155 2.0 SOHC Turbo - 190bhp
Comment
-
Първоначално публикувано от qnio_gtaна мен ми казаха че тея на метър за сякви бараки ставали ама незнам от каде да намер. А по моргите специално в стара загора няма нищо за алфа 155 от 2 месеца си търся ляво огледало и в нито една ама нито в една няма нищичко. ако занете каде има от тея на метър кажете
И аз не мога да си намеря ляво огледалоАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
Comment