Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с уплътненията на вратите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с уплътненията на вратите

Уплътненията на вратите на моята красавица са "нагризани" целите. Кажете от каде мога да си намеря уплътнения, конкретни за модела ли се продават, или има на линеен метър щот бях чул нещо такова и долу горе на какжа цена са. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    My life is Alfa Romeo. My style is 155. I love this

alfa romeo 155 2.0 SOHC Turbo - 190bhp

Изглежда, че вече сме двама.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Re: Проблем с уплътненията на вратите

Първоначално публикувано от qnio_gta
      Уплътненията на вратите на моята красавица са "нагризани" целите. Кажете от каде мога да си намеря уплътнения, конкретни за модела ли се продават, или има на линеен метър щот бях чул нещо такова и долу горе на какжа цена са. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
      Колега търси уплатнения в някоя морга от същата.
      Тия на метър не можеш ги натамани
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

А може ли тези уплътнения да се сменят на сектори , а не цялото, например на предна лява врата?
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Comment

на мен ми казаха че тея на метър за сякви бараки ставали ама незнам от каде да намер. А по моргите специално в стара загора няма нищо за алфа 155 от 2 месеца си търся ляво огледало и в нито една ама нито в една няма нищичко. ако занете каде има от тея на метър кажете
          My life is Alfa Romeo. My style is 155. I love this

alfa romeo 155 2.0 SOHC Turbo - 190bhp

Comment

Първоначално публикувано от qnio_gta
            на мен ми казаха че тея на метър за сякви бараки ставали ама незнам от каде да намер. А по моргите специално в стара загора няма нищо за алфа 155 от 2 месеца си търся ляво огледало и в нито една ама нито в една няма нищичко. ако занете каде има от тея на метър кажете
            И в Сливен е същото-няма нищо за 155.
            И аз не мога да си намеря ляво огледало
            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

продавам 155 на части пращам по куриер ако ви трябва нещо пишете на лс или званкаите на телефона от подписа.
              РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА !

Comment

Working...
              X